Målare i Lund

Målare i Lund

Trädgårdsarbeten och gröna växter är det jag tycker allra bäst om med att äga ett eget hus med tillhörande stor trädgård. Tyvärr så var husets fasad inget vidare rolig, den hade inte blivit ommålad på över 20 år och var hårt ansatt av väder och vind. I slutet av sommaren, efter min semester, bestämde jag att det var hög tid att se mig om efter en målare i Lund som skulle få i uppdrag att måla om. Eftersom jag aldrig tidigare anlitat någon målare i Lund visste jag inte till vem jag skulle vända mig. Det löste sig på ett bra sätt, för när jag pratade med vänner och arbetskamrater om att det var dags att måla om så var det en av mina kollegor som berättade att han haft att göra med ett företag som heter Mikels Maling. De hade varit hemma hos honom och målat och tapetserat om i hela huset med ett lyckat resultat. När jag fick rådet att vända mig till denne målare i Lund så kändes det som ett gott råd, för jag vet ju att min kollega inte skulle säga något som han inte kan stå för. Sagt och gjort, jag hörde av mig till Mikels Maling och det tog fyra dagar för dem att måla om, då var det ändå två lager färg, men eftersom den var vattenbaserad torkade det första lagret så snabbt att de redan dagen efter kunde måla lager nummer två. Jag är nöjd och belåten med väl utfört måleri och därför vill jag ge er rådet att vända er till det här företaget ni också, de kommer att kunna ge er de resultat som ni förväntar er, dessutom till en rimlig kostnad. Det var allt jag hade att säga er om det här, hoppas ni kan få nytta av det här tipset!  


Kommentarer är stängda.