Harplinge Mark & Trädgård

Harplinge Mark & Trädgård

God morgon, god morgon, hur står det till? Jag hoppas att det jag kommer att ta upp i mina inlägg idag ska kunna vara till hjälp för er. Senast skrev jag om byggfirman som varit involverad i renoveringen av sommarstugan, men idag kommer det att handla om ett företag som jag vände mig till för jag hade hört att när det gäller det här med stensättning i Halmstad eller annat inom sten, så skulle man kunna få kvalitativ hjälp av Harplinge Mark & Trädgård

I går blev de färdiga med jobbet, så himla snyggt det blev! Jag kände att jag ville berätta om det här företaget för er, för då vet ni om, ni som vill få hjälp med stensättning i Halmstad med omnejd att ni kan höra av er till Harplinge Mark & Trädgård. Dem som jobbar där är kunniga och erfarna och kommer att kunna ge alla den hjälp som de behöver utifrån sina behov och önskemål. Jag blev själv tipsad om det här företaget av en som är infödd här i Halmstad och bor året om i en riktigt flott villa 300 meter ifrån min sommarstuga. När hon hörde att jag behövde ett företag som kan det här med sten, så tyckte hon definitivt att det var till Harplinge Mark & Trädgård jag skulle höra av mig. Personalen som var här berättade att man av dem utöver det här med stensättning i Halmstad med omnejd även kan få hjälp med mark- och trädgårdsarbeten, till exempel trädgårdsskötsel, häckklippning, gräsklippning och plantering av häck med mera. Om du är intresserad av deras tjänster och vill veta mer tycker jag att du ska höra av dig dit eller kolla in dem på deras hemsida. 

 


Kommentarer är stängda.