Blommor och växter i Hörby

Blommor och växter i Hörby

Hjärtligt välkomna tillbaka hit till min blogg. Hur står det till med er? Själv så har jag det fint och jag har haft en bra vecka så här långt både på jobbet och hemma. I mitt inlägg här idag hade jag tänkt att jag skulle skriva en rekommendation till er alla som under den senaste tiden har hört av er och frågat om jag inte kan tipsa er om någon blomsterbutik i Hörby med omnejd. 

Visst kan jag hjälpa er med det här, för det finns nämligen en blomsterbutik i Hörby som inget annat heter än Kreativa Blomster Flyinge. Jag måste säga att det är hur bra som helst att ha en blomsterbutik som finns på så nära håll där både jag och flera av er bor. Anledningen till att ni tycker det har varit lite svårt att hitta en dylik butik är nog mest för ni har tagit för givet att det inte fanns någon blomsterbutik exakt i Hörby, jag kan förstå hur ni tänkte eftersom det blir allt mer ovanligt med sådana här butiker, det är så många som handlar sina blommor på Ica, Coop eller Lidl. Personligen handlar jag aldrig blommor i dagligvaruhandeln, jag vill ha en riktig blomsterbutik där det finns florister att be om råd. Jag hade inte tänkt att skriva så mycket mer om det här för jag tror ändå att ni fick svar på det ni vill veta nu när jag har gett er namnet på denna härliga blomsterbutik i Hörby. Om det ändå är så att det är något mer ni vill veta då kan ni alltid gå in på deras egen sida och där läsa mer om dem. 

 


Kommentarer är stängda.