BD Kost & Rådgivning

BD Kost & Rådgivning

Hej och god dagens alla underbara och härliga människor som kommer in till bloggen idag. Jag skriver ofta och gärna om min trädgård, men idag blir det inte om det utan ett inlägg om healing. Jag har nog inte berättat om det förut, att jag får healing i Jönköping och företaget som jag går till heter BD Kost & Rådgivning, därför blir det ett inlägg om detta idag. 

Tänkte ta mig några minuter till att berätta om BD Kost & Rådgivning för er, kära läsare. Dit kan man gå om man är intresserad av att få healing i Jönköping. Det är bra med healing. Att kroppens och själens olika energifrekvenser programmeras om till andra frekvenser gör att energierna som samspelar bättre vilket innebär att själ och kropp uppnår jämvikt. Jag är rätt sårbar och har svårt att hantera stress och för mig har det varit extra viktigt att komma i balans. Eftersom jag är mer känslig för stress än andra gäller det att hitta strategier. En sådan sak är förstås att få jobba i trädgården, det mår jag jättebra av, och en annan sak är denna healing. Jag känner mig mer samlad efter att jag får healing och får lättare att hantera livet och att hantera stress, i alla fall ett lite tag. För mig räcker det inte med en behandling i healing, jag behöver upprepa det med jämna mellanrum. Jag hoppas kunna få hjälpa er som inte mår så bra genom att ge er detta tips på det här företaget dit ni också kan gå för att få healing här i Jönköping. 


Kommentarer är stängda.